Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Рецидивіст з Дніпропетровської області продав деревину, якої не існує, на 20 тисяч гривень

Незабаром настане зима та холод. Мешканці приватного сектору запасаються дровами для опалення осель. Цим користуються шахраї. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, мешканець Синельниківського району в одній з соціальних мереж розмістив об’яву про продаж дров. Коли «майбутні покупці» зателефонували підозрюваний повідомив, що деревину зможе доставити тільки після повної оплати. Однак коли потерпілі гроші перерахували, зловмисник зник. Таким чином він ошукав двох громадян загалом на 20 тисяч гривень.

Жертви звернулися до поліції. Шахрая розшукали та затримали. Ним виявився 33-річний житель Марганця, який вже неодноразово засуджений за майнові злочини. Йому повідомили про підозру.

Поліція звертається до громадян: “Будьте обережні та не перераховуйте гроші наперед за товар. Пропонуйте розрахунок на місці після доставлення товару. Ретельно вивчайте інформацію про продавця. Зазначені в оголошеннях номери телефонів перевіряйте через пошукові системи Інтернету. Бережіть себе та своїх близьких”.

Раніше Інформатор писав про те, як економно топити котел дровами. Також повідомлялося про те, кому в Україні будуть безкоштовно видавати дрова.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору