Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі п’яний чоловік підрізав вітчима, забрав в нього автівку та втікав від поліції

Чого тільки не нароблять деякі громадяни з п’яних очей. Відповідати за наслідки своїх дій під впливом “оковитої” їм доводиться по Закону на тверезу голову. А наслідки ці бувають жахливими.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Патрульну поліцію Кривого Рогу, 29 жовтня 25-річний молодик разом зі своїм вітчимом приємно проводили час за пляшкою спиртного. Невідомо чому між ними виникла сварка, але молодший чоловік кинувся на старшого з ножем та завдав йому декілька ударів в голову та грудь, після чого забрав реєстраційний документ та ключі від його автомобіля Geely та поїхав у невідомому напрямку.

Приблизно у той же час інший екіпаж патрульної поліції отримав сигнал про те, що у центрі Кривого Рогу водій автомобіля Geely зухвало поводиться на дорозі, усіх підрізає та, ймовірно, п’яний. На проспекті Миру правоохоронці помітили вказану автівку та відразу спробували її зупинити. Проте керманич почав тікати, не реагуючи на сигнали для зупинки, порушуючи правила дорожнього руху та наражаючи на небезпеку людей, що оточують.

На перехресті вулиці Героїв АТО та проспекту Металургів патрульні затримали порушника, але водій намагався уникнути зустрічі з поліцейськими, виїхавши на тротуар.

На допомогу прибули й інші екіпажі. Автівку заблокували. Всередині авто перебував чоловік у крові. Інспектори вимушені були застосувати фізичну силу, надягти на затриманого кайданки та доставити до Криворізького районного управління поліції.

Затриманого доставили до Криворізького районного управління поліції.

Затриманого доставили до Криворізького районного управління поліції.

Крім того, патрульні склали на порушника ряд адміністративних матеріалів. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик. Деталі та обставини події встановлюють слідчі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області п’яний водій в’їхав у намет з дитиною. Також повідомлялося про те, що п’яний водій влетів у парковку та попав в лікарню

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору