Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі деякі тролейбуси тимчасово змінять маршрути руху

Кінець осені – найкращий час для обрізки дерев. Саме тому криворізькі комунальники поспішають привести зелені насадження міста до ладу. 30 жовтня роботи будуть вестися у зоні контактної мережі деяких тролейбусних маршрутів.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на групу у Facebook “Транспорт Кривого Рога“, у зв’язку з продовженням робот з обрізання дерев  в охоронній зоні контактної мережі по вулиці Світальського, 30.10.2023 3 11:00 до 14:00 буде тимчасово припинено рух тролейбусних маршрутів №№ 8, 11, 13, 14 по вулиці Світальського від зупинки “Будмістечко” до зупинки “КЦРЗ – КЗРГО”.

Тролейбусні маршрути №№ 8, 11, 14 будуть працювати за зміненими схемами руху:

  • №8 “Станція Кривий Ріг – М-н “30-річча Перемоги”
  • №11 частково “Станція Кривий Ріг – через вулицю Дишинського, зупинка “(лікарня №9 –  вулиця Володимира Великого до станції Кривий Ріг”.
  • частково станція Кривий Ріг через вулицю Володимира Великого, зупинка лікарня №9, вулиця Дишинського до станції Кривий Ріг.
  • №14 ТОВ ВП “Переробник” – М-н 30-річча Перемоги.
Зміни тролейбусних маршрутів 30 жовтня

Зміни тролейбусних маршрутів 30 жовтня

Тим, хто планує скористуватися даними маршрутами, треба мати на увазі зміни.

Раніше Інформатор писав про те, що що у Кривому Розі планується капітально відремонтувати 10 звичайних тролейбусів і також зробити 2 дизель-генераторних тролейбуси. Також повідомлялося про те,  як у Кривому Розі діставали шахтарів за допомогою тролейбуса.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору