Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі тимчасово не працюватимуть декілька тролейбусних маршрутів: яких та коли 

16 жовтня з 11:00 у Кривому Розі декілька тролейбусних маршрутів працюватимуть за зміненими маршрутами. Це пов’язано з необхідністю проведення будівельних робіт з в охоронній зоні контактної мережі на площі Визволення.

Як  повідомляє Інформатор з посиланням на управління преси та внутрішньої політики  виконкому Криворізької міськради, 16.10.2023 р. на дільниці від зуп. “вул. Балхаська” до зуп. “пл. Визволення” не буде здійснюватися рух тролейбусів маршрутів №№ 1, 5, 20, 23 з 11:00 хв. до 14:00 хв.

Тролейбусні маршрути №№ 1, 5, 20, 23 працюватимуть за зміненими схемами руху:
– частково з пл. 95 квартал ч/з ст. Кривий Ріг, вул. Кобилянського з виїздом на пр. Миру та далі з рухом згідно з маршрутом;
– частково з пл. 95 квартал ч/з пр. Миру , вул. Кобилянського, ст. Кривий Ріг з виїздом на пл. 95 квартал та далі з рухом згідно з маршрутом.

Окремо зазначаємо про те, що тролейбусний маршрут № 24 та автобусні маршрути загального користування №№ 228, 228а, 302 працюватимуть без змін.

Раніше Інформатор писав про те,  як у Кривому Розі діставали шахтарів за допомогою тролейбуса та про те, що у Кривому Розі планується капітально відремонтувати 10 звичайних тролейбусів і також зробити 2 дизель-генераторних тролейбуси.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору