Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі жінки побилися через місце у тролейбусі

В Україні заведено поступатися місцем в громадському транспорті людям старшого віку, жінкам з дітьми та іншим вразливим категоріям населення. Але деякі пасажири своє право сидіти під час подорожі готові відвойовувати кулаками. І тоді з’ясовується, що літня жіночка не така вже слабка та немічна, бо сил битися “за своє” в неї цілком достатньо.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на “Транспорт Кривого Рога“, днями у Кривому Розі у тролейбусі №23 сталася досить неприємна сцена. Молода дівчина не захотіла у тролейбусі поступатися місцем старшій жінці.

Невідомо, хто почав бійку, але жінка у роках за волосся стягувала панянку з сидіння й била її. Та відбивалася руками та ногами, але з “дорогоцінного” сидіння не встала. Подруга войовничої пані відібрала телефон у підлітка і підтримували дії колежанки. Рознімати “супротивниць” став сторонній чоловік. Наприкінці задоволена собою пані всілася на сидіння напроти, яке звільнив хтось з пасажирів.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі жінка вдарила знайомого ножем у грудь. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровській області жінка зарізала ножем співмешканця.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Відео: HKR

Альона Свірідова

 

Нагору