Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Як росіяни виправдовують свій ракетний удар по терміналу “Нової пошти”

21 жовтня росіяни завдали ракетного удару по терміналу “Нової пошти” у Харкові. Тоді загинуло 6 працівників підприємства, старшому з яких був всього 31 рік. Ще 16 зазнали поранень. Ні яких військових об’єктів там не було. Але росіяни просувають свою версію.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI, російські пропагандистські канали намагаються виправдати цей жорстокий та безглуздий терористичний акт тим, що нібито у терміналі «Нової пошти» на Харківщині зберігалася зброя та військова техніка ЗСУ.

Насправді у знищеному ввечері росіянами логістичному центрі проводилося сортування і завантаження звичайних посилок. Про це заявив співвласник компанії «Нова пошта» В’ячеслав Климов.

“Зараз я говорю в одному з наших відділень – і ви бачите наші звичайні вантажі, звичайні посилки. Саме такі вантажі були і на нашому терміналі, який був атакований. Звичайно, ні про яку зброю не може бути й мови. Це цивільний об’єкт. «Нова пошта» не перевозить жодної зброї” – пояснив він.

Раніше Інформатор писав про те, що Офіс Президента України прокоментував ракетну атаку по Кривому Рогу 14 вересня. Також повідомлялось про те, вночі 13 червня росіяни влучили у багатоповерхівку у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору