Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Криворіжець побив літню водійку тролейбуса: що вирішив суд

Робота водія громадського транспорту є відповідальною та небезпечною. Відповідальною тому, що керманич відповідає за життя своїх пасажирів. А небезпечною через те, що серед пасажирів та навіть людей, які зустрічаються обабіч транспорту, можуть бути справжні агресивні неадеквати.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Єдиний реєстр судових рішень, 08.07.2023 близько 17:17 годин знаходячись на проїзній частині дороги на кільці площі 30-річчя Перемоги чоловік вчинив сварку з літньою водійкою тролейбуса. Далі він до синців побив беззахисну жінку. Тролейбус вона була вимушена зупинити…

Коли постраждала прийшла до тями, вона звернулася до правоохоронних органів. Справа дійшла до суду.

Суд, зважаючи на відсутності обставин які пом`якшують покарання обвинуваченому та посередню характеристику з його місця робити, засудив хулігана до громадських робіт.

Як написано у вироку: “Суд, переконаний, що таке покарання буде справедливим, необхідним і достатнім для виправлення обвинуваченого та запобігання вчиненню ним нових кримінальних правопорушень”.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області п’яний пасажир маршрутки кидався на водія, а потім заснув та про те, що у Кривому Розі після застілля нетвереза 28-річна жінка нанесла удар ножем у серце своєму співмешканцю.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору