Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Сморід на пів району: стало відомо, що зливають у водойму біля “тисячки”

Колись ставок між проспектом 200 років Кривому Рогу та мікрорайоном Сонячний був одним з найулюбленіших місць відпочинку криворіжців. Сюди приходили освіжитися у літню спеку. Тут проводили час сім’ями та влаштовували пікніки. Зараз до ставка не те що підійти страшно, а навіть відкрити вікно у навколишніх будинках. А все через нестерпний сморід.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради, місцеві жителі повідомили про зміну кольору води та неприємний запах біля балки Калетіна.

Працівниками виконкому Саксаганської районної у місті ради, міського управління екології, КП “Кривбасводоканал” та фахівцями Держекоінспекції Придніпровського обстежили територію та виявили там витік стічних вод у водойму.

Працівниками Держекоінспекції Придніпровського округу та КП “Кривбасводоканал” відібрано зразки поверхневих проб води та ґрунту для лабораторних досліджень.

Наразі проводиться детальний аналіз відібраних проб. Інформація про скид стічних вод у водойму перевіряється та зʼясовуються причини витоку.

Про результати досліджень Інформатор повідомить окремо.

У балці виявили витік стічних вод у водойму.

У балці виявили витік стічних вод у водойму.

Так виглядає вода у ставку біля "тисячки"

Так виглядає вода у ставку біля “тисячки”

Про результати досліджень Інформатор повідомить окремо.

Про результати досліджень Інформатор повідомить окремо.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі у ставку зайшли боєприпаси. Також повідомлялося про те, що екологічна інспекція виявила у ставку поблизу мікрорайону Сонячний.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору