Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпропетровської області вербував робітників та змушував їх безкоштовно працювати

51-річний мешканець Дніпропетровської області підшукував соціально незахищених осіб. Далі обіцяв їм “золоті гори” та привозив до себе у хазяйство. Після чого “ділок” змушував “сучасних рабів” безкоштовно тяжко працювати.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, правоохоронці викрили 51-річного чоловіка, який вербував людей і тримав їх у трудовому рабстві.

“Рабовласника” затримали.
Під час слідства правоохоронці встановили, що від дій зловмисника постраждало 10 людей. 51-річний місцевий мешканець підшукував соціально незахищених осіб, які перебували у скрутному матеріальному становищі. Переправляв їх на територію ферми у Солонянському районі, розселяв у бараках із відсутніми умовами для життя.

Поліцейські провели 8 санкціонованих обшуків та вилучили цигарки, спирт, мобільні телефони, сім-картки, блокноти та чорнові записи.

“Ділку” загрожує 12 років позбавлення волі. Вирішується питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру.

Чоловік вербував людей і тримав їх у трудовому рабстві.

Чоловік вербував людей і тримав їх у трудовому рабстві.

Робітники жили в умовах. непристосованих для життя

Робітники жили в умовах. непристосованих для життя

від дій зловмисника постраждало 10 людей

від дій зловмисника постраждало 10 людей

Раніше Інформатор писав про те, що шахраї через call-центри, які працювали на території Дніпропетровської області, ошукували громадян Євросоюзу. Також повідомлялося про те, що на Дніпропетровщині зловмисники тримали у рабстві 120 людей.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору