Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Тельцю – багатообіцяючий роман, Стрільцю – відновлення зв’язків: гороскоп на 22 жовтня

Гороскоп на 22 жовтня – чудовий день для відпочинку та проведення часу з найближчими. Сплануйте собі вихідний та відкладіть буденні справи на потім. Що чекає ваш знак зодіаку – читайте у статті.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку, – Інформатор.

Овен

Час на ці вихідні — це ваш найкращий друг. Не пропустіть можливість побути з близькими, але не дозволяйте минулому затьмарити ваше сьогодення.

Телець

Ці вихідні обіцяють вам бурю емоцій. Можете сміливо ризикувати. Також зірки рекомендують написати або зателефонувати тим, хто за вами сумує.

Близнюки

Не тримайте свої думки в секреті. Обговоріть свої ідеї з оточуючими, але будьте готові до несподіваних думок, які можуть підняти вас на новий рівень.

Рак

Зірки віщують вам чимало емоційних переживань цими вихідними. Будьте уважні до своїх почуттів та емоцій, але не давайте їм керувати вашими рішеннями. Проведіть час із близькими друзями, які можуть підтримати вас у важкі моменти.

Лев

Ці вихідні можуть принести вам успіх у задуманому, але будьте обережні з ризиками. Зосередьтеся на тому, що по-справжньому важливо, і не допускайте, щоб дрібниці відвернули вас від мети. Також приділіть час своєму здоров’ю.

Діва

Постарайтеся знайти рівновагу між справами та особистим життям. Не забувайте про своє здоров’я і спробуйте приділити час вправам і здоровому харчуванню.

Терези

Любов і пристрасть витатимуть у повітрі, але будьте обережні з обіцянками. Дайте своїм почуттям волю, але не втрачайте голову через потяги.

Скорпіон

Цього разу не відкладайте свої цілі на потім. Наступіть на шлях до змін і постарайтеся винести уроки з минулих помилок, щоб рухатися тільки вперед.

Стрілець

Ці вихідні будуть наповнені новими знайомствами та можливостями. Не бійтеся розширити своє коло спілкування, але не вірте всім словам — перевіряйте дії на практиці.

Козоріг

Зірки кажуть, що ці вихідні будуть часом гармонії у стосунках. Не забувайте про важливість сну і відпочинку, щоб відновити сили перед новими викликами наступного тижня.

Водолій

Ваші інтуїтивні здібності будуть на піку. Прослухайте свої внутрішні відчуття, особливо у фінансових питаннях. Будьте уважні до деталей, щоб уникнути непорозумінь у комунікації з оточенням.

Риби

Зірки радять вам бути відкритими до нових знайомств і соціальних подій. Ці вихідні можуть принести вам несподівані зустрічі, які можуть вплинути на вашу долю.

Раніше ми розповідали, що Землю накриє метеорний дощ Оріоніди та коли у 2023 році криворіжцям переводити годинники на зимовий час.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору