Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області діяв нафтопереробний завод, який нелегально виготовляв фальсифіковане пальне

Нелегальний нафтопереробний завод, який виготовляв фальсифіковане пальне, діяв у Дніпропетровській області. Відповідно до технічної документації, на добу вироблялось 150 – 200 тонн “бодяги” низької якості. Виробництво прикрили співробітники Бюро економічної безпеки України. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Бюро економічної безпеки України, слідство встановило, що у Дніпропетровській області на потужностях НПЗ, що раніше мав відповідні ліцензії, продовжує працювати підпільне виробництво пального без жодних дозвільних документів.

Фальсифікат низької якості продавали через мережу власних автозаправних станцій без ліцензії, будь-яких дозвільних документів та відповідного обліку.

Зафіксований повний цикл незаконного виготовлення пального. Його, відповідно до технічної документації, могли виробляти до 150-200 тонн на добу.

Зафіксований повний цикл незаконного виготовлення пального.

Зафіксований повний цикл незаконного виготовлення пального.

Обшуки на заводі тривали впродовж тижня. В результаті співробітники БЕБ вилучили бензин й дизпаливо вартістю близько 2 млн грн, обладнання та автомобіль, на якому транспортувалась “продукція”.

Вилучені пально-мастильні матеріали направлені на судову експертизу.

Слідчі дії тривають, встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканці Дніпропетровської області підроблювали та продавали насіння під виглядом світових брендів та про те, що у Кривому Розі злочинці торгували безакцизним алкоголем та цигарками.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору