Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканці Дніпропетровської області підроблювали та продавали насіння під виглядом світових брендів

Двоє мешканців Дніпропетровської області організували злочинну групу, яка підроблювала сільськогосподарську продукцію. Вони звичайне насіння фарбували та продавали через інтернет під виглядом торговельних марок загальновідомих світових брендів.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

До «бізнесу» підозрювані залучили ще трьох своїх знайомих. Вони закуповували звичайне насіння, фарбували, фасували в орендованому складському приміщенні та продавали через інтернет. Реалізація фальсифікованого товару фермерським господарствам та приватним підприємцям здійснювалась при особистих зустрічах та поштовими замовленнями по території України.

У ході обшуку за місцями проживання зловмисників, офісних та складських приміщень вилучено понад 1 тисячу мішків підробленого насіння – вартістю 4 мільйони гривень, грошові кошти у сумі 1 мільйон гривень, банківські картки, телефони, «чорнову» документацію та типографське спецобладнання, яке використовувалось у “бізнесі”.

Наразі вирішується питання щодо обрання організаторам та учасникам групи запобіжних заходів – тримання під вартою.

Вилучено понад 1 тисячу мішків підробленого насіння – вартістю 4 мільйони гривень

Вилучено грошові кошти у сумі 1 мільйон гривень

Вилучено банківські картки, телефони, «чорнову» документацію

Раніше ми розповідали, що мешканка Дніпропетровської області намагалася ввезти в Україну партію пігулок для виготовлення психотропів на 2 мільйони гривень.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору