Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Фарбували та продавали під видом відомих світових торгових марок: у Дніпропетровській області шахраї розповсюджували підробне насіння

Двоє мешканців з Новомосковська виробляли та збували підробне насіння. До злочинної групи вони долучили ще двох знайомих. Чоловіки закуповували невідоме насіння фарбували та продавали під видом відомих світових торгових марок. Суму збитків учасники групи нанесли потерпілим майже 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

Чоловіки закуповували насіння невідомого походження, фарбували, фасували та продавали у вигляді відомих світових торгових марок. Реалізовували фальсифікований товар фермерським господарствам та приватним підприємствам поштовими замовленнями по території Дніпропетровської області.

Гроші, які отримували за товар, розподіляли між собою.

Під час обшуків за місцями мешкання обвинувачених та складських приміщень вилучено понад 200 мішків підробленого товару, грошові кошти, банківські картки, телефони, комп’ютерну техніку, «чорнову» документацію.

Наразі, слідство триває.

Збували підробне насіння приватним підприємствам та фермам

Продавали під виглядом світових торгових марок

Для обробки насіння

Раніше ми розповідали, що у Дніпропетровській області нечесні медики продавали пацієнтам медикаменти, які держава надала безкоштовно. Писали, що мешканці Дніпропетровської області підроблювали та продавали насіння під виглядом світових брендів та що мешканка Дніпропетровської області намагалася ввезти в Україну партію пігулок для виготовлення психотропів на 2 мільйони гривень.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору