Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі підліток та літня жінка намагалися скоїти самогубство

За одну добу у Кривому Розі зафіксували дві спроби самогубства. В обох випадках 15-річна дівчина та 85-річна жінка наковталися таблеток. На щастя, криворізьким медикам вдалося їх врятувати. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост Тетяни Романчук.

Працівники швидкої надали медичну допомогу жінці та підлітку з гострими отруєннями і доправили до лікарні.

“Причини, що доводять людину до самогубства, можуть бути будь-якими і в цих конкретних випадках – це небажання жити людини похилого віку та непорозуміння з батьками у дитини. Але буває по різному – хтось подивився відео у Тік-Тоці і спробував перевірити, що буде, якщо наковтатись таблеток- банальний спосіб позбутися власного життя просто щоб підтримати чийсь черговий челендж , а хтось у такий спосіб кричить про допомогу. Наголошую – причини різні, але вони призводять до зриву емоційного стану у таких людей. Звертайте увагу на своїх рідних та близьких, приділяйте більше уваги особам вразливого віку – дітям та людям похилого віку. Можливо, це дасть змогу попередити такі сумні і небезпечні випадки”, – пише медикиня.

Раніше Інформатор писав про 15-річного хлопця з Дніпропетровщини, який вистрілив собі у скроню через нерозділене кохання. Також ми писали про хлопця, у якого в руках вибухнув детонатор.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору