Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області юнак наковтався таблеток і запив алкоголем

У Дніпрі, 20-річний хлопець випив пластину антидепресантів разом з великою кількістю алкоголю. Швидку своєму сину викликала стурбована мати. На виклик негайно прибула реанімаційна бригада.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост медика Влада Боднюка.

На щастя, хлопець був у свідомості, хоча рівень її був знижений – він зміг назвати кількість та назву антидепресантів, що дало змогу бригаді визначити об’єм медичної допомоги. Після надання екстреної медичної допомоги, хлопця з діагнозом: гостре отруєння антидепресантами, алкогольне сп’яніння, доставили до лікарні.

“Кількість стресових ситуацій, з якими щодня стикається кожен із нас, досить велика. Хтось справляється самостійно, комусь допомагають психологічні тренінги, деяким потрібна медикаментозна допомога. Та на жаль, не завжди ліки, виписані пацієнту, вживаються належним чином. Молодь починає з ними експериментувати шляхом змішування з алкоголем”, – пояснюють медики.

Інформатор просить Вас не ігнорувати депресивні стани ваших близьких. Поговоріть з ними та запропонуйте допомогу спеціаліста. Якщо виникла потреба, звертайтесь за наступними номерами:

  • 376-53-83, 748-07-39 – Дніпропетровський центр соціально-психологічної допомоги;
  • 767-18-41 – телефон довіри при Дніпровському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;
  • 753-42-61 – кризовий центр Дніпропетровської клінічної психіатричної лікарні;
  • 753-44-96 – номер реєстратури психіатричної лікарні;
  • (099) 624-05-69, (067) 737-79-11 – номери Євгена Юр’єва (для тих, у кого є час та можливість системно займатися лікуванням);
  • 0800-505-085 – гаряча лінія психологічної допомоги Дніпропетровської ОДА (працює з 14:00 до 18:00).

Раніше Інформатор писав про 15-річного хлопця з Дніпропетровщини, який вистрілив собі у скроню через нерозділене кохання. Також ми писали про хлопця, у якого в руках вибухнув детонатор.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору