Кривий Ріг До сайту

У Кривому Розі чоловік розмахував зброєю перед дітьми та підстрелив їх улюбленця

У Кривому Розі місцевий мешканець розмахував зброєю перед очима наляканих дітей. Потім він вистрілив з пневматичної зброї в їх улюбленця — дворового собаку Тунця. Чоловік пояснив це самообороною.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на відому криворізьку зоозахисницю Анастасію Іванову, це сталося на вулиці Незалежності України біля будинку №17.

Чоловік вийшов у двір з пневматичною зброєю у руках, підійшов до групи дітей 10-12 років та погрожував їм вбити їх улюбленця – пса, якій мирно відпочивав поряд. Потім він вистрілив у нещасну тваринку. Переляканий собака втік. Все це зафіксували камери відеоспостереження.

Реклама

Бідосю спіймали та відвезли до ветлікарні. За словами Анастасії, в лапі рентген показав кулю, скоріш за все зі свинцю. Куля глибоко в лапі. Діставати поки що її небезпечно, можна зачепити м’язи та накоїти ще більшої шкоди.

Куля глибоко в лапі

Провідати Тунця приїхали Настя з сином

Тунця залишили на стаціонарі – лікарі будуть спостерігати за станом собаки.

Чоловік, який стріляв у Тунця – всіма правдами та неправдами намагається себе виправдати, заявляючи, що стріляв у повітря та діяв для самооборони.

Реклама

Дівчина стверджує, що зоозахисники так цей злочин не залишать. Заява до поліції вже написана.

Раніше Інформатор повідомляв, що невідомі підірвали котобазу. Також ми писали, що у Кривому Розі спалили поселення собак.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Альона Свірідова