Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі чоловік розмахував зброєю перед дітьми та підстрелив їх улюбленця

У Кривому Розі місцевий мешканець розмахував зброєю перед очима наляканих дітей. Потім він вистрілив з пневматичної зброї в їх улюбленця — дворового собаку Тунця. Чоловік пояснив це самообороною.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на відому криворізьку зоозахисницю Анастасію Іванову, це сталося на вулиці Незалежності України біля будинку №17.

Чоловік вийшов у двір з пневматичною зброєю у руках, підійшов до групи дітей 10-12 років та погрожував їм вбити їх улюбленця – пса, якій мирно відпочивав поряд. Потім він вистрілив у нещасну тваринку. Переляканий собака втік. Все це зафіксували камери відеоспостереження.

Бідосю спіймали та відвезли до ветлікарні. За словами Анастасії, в лапі рентген показав кулю, скоріш за все зі свинцю. Куля глибоко в лапі. Діставати поки що її небезпечно, можна зачепити м’язи та накоїти ще більшої шкоди.

Куля глибоко в лапі

Куля глибоко в лапі

Провідати Тунця приїхали Настя з сином

Провідати Тунця приїхали Настя з сином

Тунця залишили на стаціонарі – лікарі будуть спостерігати за станом собаки.

Чоловік, який стріляв у Тунця – всіма правдами та неправдами намагається себе виправдати, заявляючи, що стріляв у повітря та діяв для самооборони.

Дівчина стверджує, що зоозахисники так цей злочин не залишать. Заява до поліції вже написана.

Раніше Інформатор повідомляв, що невідомі підірвали котобазу. Також ми писали, що у Кривому Розі спалили поселення собак.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору