Тефтелі — швидка і зручна страва, особливо, коли є під рукою готовий фарш і залишається тільки додати приготовану крупу, яйця, цибулю, приправи. Пропонуємо Вам замість крупи наповнити їх тертою картоплею. Це зробить тефтелі більш м’якими.
Ці тефтелі можуть бути основною стравою, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- М’ясний фарш – 500 г
- Картопля – 250 г
- Цибуля жовта ріпчаста – 1 шт.
- Часник, зубчики – 5 шт.
- Панірувальні сухарі – 35 г
- Яйця курячі – 2 шт.
- Вустерський соус – 1 ст. л.
- Петрушка, пучок – 1/2 шт.
- Сіль – 3/4 ч. л.
- Перець чорний мелений – 1/4 ч. л.
- Олія – 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Очищену картоплю подрібніть на тертці, сік відіжміть. Дрібно наріжте цибулю, часник, петрушку. Яйця злегка збийте.
Змішайте фарш і решту інгредієнтів до однорідності, але не дуже щільно.
Розігрійте духовку до 200°С. Деко застеліть папером для випікання.
Сформуйте невеликі кульки і викладіть на деко. Збризкайте тефтелі олією. Запікайте в духовці приблизно 25-30 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати старовинні лемківські фучки з квашеної капусти. Писали, як приготувати як приготувати закарпатський бограч та українські макорженики з яблук.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Євгенія Глубінок