Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області затримали командира, який вимагав з підлеглих більш ніж півмільйона гривень

Військовослужбовець з Дніпра вимагав з чотирьох підлеглих 600 тисяч гривень хабаря. 49-річний чоловік погрожував та казав, що перешкодить у нарахуванні грошових коштів за виконання бойових завдань. Його викрила поліція та фігуранту загрожує ув’язнення.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Поліцію Дніпропетровської області.

12 жовтня, на стоянці гіпермаркету під час отримання коштів затримали військовослужбовця.

У затриманого поліція знайшла в службовому автомобілі  600 тисяч гривень, які отримав як хабар, два пістолети, антидронову рушницю та інші речові докази. Крім цього, під час обшуку за його місцем мешкання виявили 20 нових коптерів, зарядну станцію EcoFlow та патрони.

Фігуранту загрожує кримінальна відповідальність за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Санкція статті передбачає покарання – ув’язнення від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Знайшли в машині гроші

Раніше ми розповідали, що у Дніпропетровській області затримали прокурора під час отримання хабаря. Писали, що правоохоронець з Дніпропетровської області вимагав хабаря з будівельника за демонтаж конструкцій з підприємства та що наркоділер з Кривого Рогу намагався дати хабаря посадовцю поліції.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору