Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Бригада Національної гвардії, яка базується у Кривому Розі, отримала державну відзнаку від Президента України

Криворізька бригада Національної гвардії ім. Петра Калнишевського отримала почесну відзнаку «За мужність та відвагу» від Президента України. Цю відзнаку присвоїли за виявлені мужність та героїзм під час захисту державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони Кривого Рогу, хлопці з Криворізької військової частини пройшли дуже славетний бойовий шлях починаючи з 2014 року – із визволення значної частини Луганської області. Після 24 лютого криворізькі герої героїчно билися в Маріуполі. У тому, що Кривий Ріг вистояв та не був захоплений, також дуже велика заслуга Національної гвардії.

Раніше Інформатор писав про те, що криворізького нацгвардійця нагородили медаллю “За  військову службу Україні” та про те, що начальника дільниці рудника “Суха Балка” Володимира Михайленка нагородили орденом “За мужність“.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору