Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Зеленський нагородив Криворізьку бригаду Тероборони бойовим прапором

Президент України Верховний Головнокомандувач ЗСУ Володимир Зеленський особисто вручив Бойовий прапор криворіжцям під час урочистого заходу, який відбувся біля Маріїнського палацу у День захисників та захисниць України.

Тепер офіційно та беззаперечно. Регіональне управління Сил територіальної оборони “Схід” – єдине на сьогоднішній день, з регіональних управлінь Сили територіальної оборони ЗСУ, всі підпорядковані підрозділи якого отримали Бойові прапори – символ доблесті та бойової слави, – пише Інформатор.

Кожна з підпорядкованих нам окремих бригад територіальної оборони самовіддано б’ється за Україну, Український народ і майбутнє Української нації. Від Слобожанщини до Азовського узбережжя, від Дніпровських круч до Донецького кряжу – боронимо схід нашої Держави. Завжди готові до спротиву“, – кажуть бійці.

Бойовий прапор військової частини Збройних Сил України є символом честі, доблесті, слави і зобов’язує кожного військовослужбовця Збройних Сил України віддано служити Українському народові, мужньо, вміло і непохитно боронити Українську державу, не шкодуючи свого життя, — йдеться у Статуті внутрішньої служби Збройних Сил України.

Знамена малинового кольору (як кольори козацьких стягів малинової барви) із написом “За Україну, за її волю” та назвою підрозділу отримують підрозділи, які відзначилися у боях. Тепер цей прапор у руках Криворізької Тероборони.

Бойовий прапор Криворізької окремої бригади Тероборони №129

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору