Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області офіцери крали пальне, яке призначалося для потреб оборони

У Дніпропетровській області перед судом постануть члени злочинного угрупування, які крали паливо, призначене для потреб оборони. У групу входило 6 військовослужбовців та троє цивільних.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Східного регіону, офіцер відділу логістики однієї з військових частин організував групу осіб, до складу якої входили шість військовослужбовців ЗСУ та троє цивільних.

Члени ОЗГ на підставі підроблених документів отримували паливо, що видавалось для потреб оборони, у своє розпорядження та використовували за власним розсудом. Таким чином протягом серпня – жовтня 2022 року заволоділи 54 тонами пального вартістю 2 800 000 млн. грн.

Зловмисників затримали. Їх подальшу долю вирішить суд.

Члени ОЗГ на підставі підроблених документів отримували паливо, що видавалось для потреб оборони

Члени ОЗГ на підставі підроблених документів отримували паливо, що видавалось для потреб оборони

Раніше Інформатор писав  про те, що посадовці Дніпропетровської області вимагали хабар у 240 тисяч гривень за акт перевірки та про те, що поліцейський-рекетир з Дніпропетровської області вимагав «примарний» борг з будівельників.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору