Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Поліцейський-рекетир з Дніпропетровської області вимагав «примарний» борг з будівельників

У Дніпрі затримали трьох чоловіків, які вимагали борг з будівельників  200 000 доларів США. Поліцейський та двоє спільників будували будинок. В ному сталася пожежа. Обвинувачення впали на будівельників. Чоловіки почали залякувати та погрожувати їм.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Дніпропетровську обласну прокуратуру.

Поліцейський-рекетир, залучивши свого брата, упродовж декількох місяців вони неодноразово залякували, принижували та погрожували фізичним насильством потерпілим. Вони погрожували ув’язненням або передати справу «серйозним людям», які змусять віддати гроші, якщо борг не віддадуть будівельники.

Крім цього, правоохоронець, знаючи, що один із чоловіків військовослужбовець ЗСУ,  висунув йому вимогу щомісячно перераховувати 30 тисяч гривень заробітної плати.

Поліція затримали злочинців. Під час обшуків за місцями мешкання фігурантів, вилучено мобільні телефони, грошові кошти, документи, чорнові записи щодо доходів з майна, отриманого незаконним шляхом.

Вирішується питання щодо покарання у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на нерухоме майно в елітних житлових комплексах по всій території України.

Наразі слідчі дії тривають.

Затримали троє чоловіків за вимагання “боргу”

Під час обшуку вилучено мобільні телефони, гроші

Вилучили у злочинців гроші

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі затримали “смотрящего”, який вибивав “борги” у громадян. Писали, що у Дніпрі затримали злочинну групу молодиків та у Дніпропетровській області затримали злочинну групу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору