Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Впала і вдарилася головою: як маленький хлопчик з Дніпропетровської області врятував маму

Іноді проінформованість дитини спасає життя дорослим. Тому так важливо навчити свою малечу правильно діяти в екстрених ситуаціях. Саме так сталося у Дніпрі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Дніпропетровської області, 28 травня ввечері на спецлінію 102 зателефонував маленький схвильований хлопчик, він повідомив, що його мамі раптово стало зле. Хлопчик додав, що його мама впала і знепритомніла.
Через кілька хвилин на місце прибув найближчий екіпаж. Дитина зустріла поліцейських та розповіла, що він викликав поліцейських і швидку, бо його мама йому казала, на випадок, якщо їй стане зле.
Тим часом на місце прибула і швидка допомога. Хлопець провів інспекторів та медичний персонал до своєї квартири. Вони знайшли матір без свідомості на підлозі. Медики негайно почали надавати їй першу допомогу, а один із патрульних тримав її, оскільки жінку судомило. Надалі громадянку ушпиталили.
Охоронці порядку заспокоїли та підтримали хлопчика. Вони передали інформацію співробітникам ювенальної превенції. Хлопчика доставили до дитячої лікарні, поки його маму обстежуватимуть лікарі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області розшукується 6-річний Макар Орешкін та про те, що у Кривому Розі патрульні повернули матері дитину, яку вона розшукувала.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору