Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Для торта: готуємо заварний крем із згущеним молоком 

Заварний крем зі згущеним молоком готувати швидко, а використовувати можна для збирання будь-якого торта: наполеона, з пісочними коржами, безе чи вафельного. 

Можна додати у крем подрібнені горіхи, цукати або ж шматочки банана, – радить Інформатор.

Інгредієнти:

  • Згущене молоко – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 20 г
  • Молоко 2,8% – 250 мл
  • Масло вершкове 73% – 120 г
  • Цукрова пудра – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

У каструлю з товстим дном налийте молоко, додайте борошно і цукрову пудру.

Поставте на повільний вогонь, постійно помішуючи, нагрійте. Через 2-3 хвилини суміш густіє.

Після того, як крем почне гуснути проваріть його ще 10 хвилин.

Зніміть з вогню і залиште на деякий час, щоб він охолов.

Додайте вершкове масло, згущене молоко і збийте міксером до пишності і однорідності. Використовуйте для торта.

Раніше ми розповідали, як приготувати салат з курячим філе, кукурудзою і маринованою цибулею. Писали, як приготувати яблучні оладки на кефірі та польські копитки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору