Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області нетверезі чоловіки скинули песика з 8-го поверху

22 вересня, у Кам’янському, чоловік в нетверезому стані разом зі своїм товаришем викинув собаку з 8 поверху. Песика перекинули і відпустили між прольотів сходинок у під’їзді. Наразі чотирилапий у ветклініці.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост учасниці ГО “Улюблені тварини” Вікторії Яковенко.

На місце одразу прибули представники Кам’янського притулку для тварин, щоб з’ясувати як тварина потрапила до рук чоловіків та забрати травмованого чотирилапого до ветлікарні.

“По цьому факту опитані свідки, складені протоколи, написана і зареєстрована заява у поліцію під номером 11683. Собака зараз у ветеринарній клініці у стабільно тяжкому стані! Травми важкі. Назвали Буба”, – пишуть на сторінці притулку у facebok.

У ветклініці у собаки діагностували внутрішню кровотечу, зламаний таз, черепно-мозкову травму, вибиті зуби.
“Стан у собаки зараз стабільно важкий, і ми будемо чекати понеділка, у понеділок травматолог скаже, чи буде вона знову ходити і чи можливо буде зробити операцію. Зараз тримаємо кулачки, перші три дні найстрашніші, головне що вона вижила”, – пишуть зоозахисники.

Песику 5-7 років, це дівчинка маленького розміру, близько 6-7 кілограмів. Жителька під’їзду саме під час інциденту разом з дитиною викликала ліфт, як почула гучний гуркіт.

“Ми думали, що впало щось велике, але потім почули скуління і спустилися подивитися… лежала вже розбита собака. Із заднього проходу йшла кров, з носа йшла кров, текла слина і одразу посіріли зіниці”, – розповідає очевидиця.

Наразі собака знаходитися у реанімації, для стабілізації стану.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі чоловік на “мерсі” збив собаку і втік. Також ми писали, що жінка з Криворізького району у під’їзді каструвала собаку.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору