Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Жінка каструвала собаку кухонним ножем прямо у під’їзді багатоповерхівки: поліція Кривого Рогу скерувала справу до суду

Мешканка Зеленодольська жорстоко обійшлася зі своїм хатнім улюбленцем. Жінка відрізала статевий орган у пса. Злочин трапився в серпні 2022 року. Через рік, поліція Кривого Рогу направила справу до суду.

Повідомляє Інформатор з посиланням на КРУП.

За даними слідства, в одному із під’їздів будинку на території Криворізького району жінка знущалась над собакою. Співробітники відділення поліції №10 Криворізького РУП встановили, що до цього причетна 39-річна місцева жителька.

Ще кілька днів собака стікав кров’ю, аж поки по нього не приїхала волонтерка Наталя із Апостолового. Їй зателефонували небайдужі сусіди.

Криворізькі ветеринари, оглянувши Мішу, котрий був у важкому стані, не давали собаці жодних гарантій на життя. Лікарі провели складні операції, зважаючи на ситуацію з видаленим органом, його сечостатеву систему довелося перекроювати наново, аби пес міг хоч якось ходити в туалет.

Ветеринар діагностував у чотирилапого крім ампутації статевого органу, множинні гематоми, забої та відкриті рани, тварина була без перебільшення за крок від смерті.

Правоохоронці провели слідчі дії, зібрали всю доказову базу та відносно жінки обвинувальний акт у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 за ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України скерували до суду.

Поліція звертається до громадян з проханням повідомляти про будь-які випадки жорстокого поводження з тваринами, особливо якщо ви стали свідком злочину. Ваші свідчення допоможуть притягнути до відповідальності злочинців.

Раніше Інформатор розповідав, що чоловік Криворізького району зарубав собаку. Також ми писали, що у Кривому Розі отруїли собаку, яка померла на очах у дітей.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору