Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

В Криворізькому районі чоловік зарубав собаку, яку врятували військові

Нещодавно, військові врятували і зони бойових дій невелику собаку. Парамедики перевезли собаку до волонтера з Апостолове у Криворізькому районі. Так сталося, що 16 червня, поки облаштовували новий вольєр для собаки, вона перетнула паркан та забігла на територію сусіда. Після чого чоловік забив песика до смерті.

Про цей випадок розповіла Наталя Піскун, – передає Інформатор.

Також, факт нападу підтвердили у прес-службі КРУП. Наразі поліцейські перевіряють інформацію та з’ясовують всі обставини.

“Наші захисники рятують ризикуючи життям. Наші військові волонтери вивозять котиків та собак з під обстрілів, поруч з пораненими бійцями. Бо кожне життя – важливе! Але є нелюді які просто беруть сокиру в руки та вбивають… Песик, який пережив жахи війни, був евакуйований із зони бойових дій і, нарешті, знайшов прихисток у Наталя Піскун, був жорстоко зарубаний сусідом у мирному м. Апостолове. Поки Наталя відлучилася по справах, собачка перестрибнула через паркан на сусідський двір, де на неї чекала жахлива смерть. Поки військові та волонтери роблять все, проявляючи людяність навіть на фронті, «люди» у спокійних місцях вчиняють справжні злочини”, – пишуть представники Громадської організації захисту тварин URSA.

Нагадуємо, чинне законодавство передбачає покарання позбавленням волі від 5 до 8 років за вбивство тварини з особливою жорстокістю.

Крім того, хлопець відреагував на пости, які моментально почали ширитися мережею. Він підтверджує, що бив собаку, але викладає свою “версію” події.

Повідомлення від нападника

Собака, яку вбили

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі спалили поселення собак. Також ми писали, що у Кривому Розі отруїли собаку і вона померла на очах у дітей.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору