Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Саксаганському районі Кривого Рогу труять собак

Бездомні собаки є однією з проблем Кривого Рогу. І доки зооволонтери розв’язують  цю проблему, стерилізуючи тварин та знаходячи їм люблячі сім’ї, інші розкидують отруту від якої нещасні у муках помирають.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Благодійний фонд “Рукавичка“, 26 лютого у Саксаганському районі Кривого Рогу потруїли собак.

Свідок трагедії пише: “Сьогодні, 26.02.2023 о 19:00 я вийшла вигуляти свою собаку. Біля мого будинку (адреса вище) побачила собаку, яка билася в конвульсіях (падала, дригалася, підіймалася, хаотично бігла і знову падала). Коли я повернулася додому, аби взяти телефон, і прийшла на місце кончини пса, його вже не було (напевно, перебіг в інше місце помирати, його так і не знайшли). Але на цьому місці була інша собака. В неї були судороги та йшла піна з рота. Думаю, що вбивство собак було масовим…
Собаку врятувати не вдалося, хоч ми (я і свідки цього звірства) намагалися це зробити…
Собака померла у страшенних муках. І, як я вже сказала, вона така не одна.
Я розумію, що цих НЕЛЮДІВ ніхто не знайде. Але цю ситуацію не можна залишити без уваги. Будь ласка, зверніть увагу на моє повідомлення та надайте розголосу звірству. Додаю жахливі фотодокази цього злочину.
P.s. чим більше пізнаю людей, тим більше подобаються собаки”.

Собака померла у страшенних муках.

Собака померла у страшенних муках.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі спалили десятки будок для собак.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору