Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У росіян бракує високоточних ракет: тактика обстрілів змінюється

У москви залишилося менше ніж 100 високоточних крилатих ракет, які найчастіше використовуються при обстрілах — «Калібр», Х-101, Х-555. Обсяги виробництва не встигають за тою динамікою, з якою росія витрачала їх до середини лютого. Тому тактика ракетних обстрілів України змінюється.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України, росія намагається змінити тактику ракетних обстрілів України.

За словами представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрія Черняка, ракет у рф ще тисячі, але вони використовують їх набагато більше, ніж виробляють.
“За місяць вони зараз можуть виготовити не більше ніж 30-40 ракет. Ті старі ракети, що є в них на озброєнні, або не долітають через несправність, або мають обмежений радіус ураження”, — пояснив представник ГУР МО України.
“Українська протиповітряна оборона щодня посилюється, а з урахуванням того, що Повітряні сили навчилися збивати ракети та дрони-камікадзе, літаки збивати буде ще простіше”- додав розвідник.
Також в українській розвідці наголошують, що російська армія не відмовилася від ідеї знищити енергосистему України. Разом з енергетикою ворог хоче знищити й паливно-енергетичний сектор, аби зупинити постачання нафтопродуктів.

Раніше Інформатор писав про те, що росіяни перед ракетними ударами моніторять соцмережі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору