Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпрі під час баскетбольного матчу помер молодий хлопець

25 лютого у Дніпрі в університеті Альфреда Нобеля сталася трагедія. 26-річний хлопець грав у баскетбол та раптово втратив свідомість. Свідки події викликали екстрену допомогу.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Юлію Макарову, до місця пригоди терміново виїхала  найближча вільна бригада.

По прибутті в спортзалі на підлозі медики побачили молодого чоловіка, якому колеги по команді проводять серцево-легеневу реанімацію. Переоцінивши стан хворого бригада негайно продовжила реанімаційні заходи. На превеликий жаль, серцево-легенева реанімація була марною. Молодик помер.

Медики звертаються до молоді з проханням бути дуже обережним зі своїм здоров’ям, регулярно проходити профілактичні огляди, бо катастрофа з боку серцево-судинної системи може спіткати навіть в молодому віці.

Також медикиня прохає всіх, хто викликає швидку, чітко називати адресу виклику, шлях, звідки заїхати або зайти бригаді. Адже завдяки сучасному програмному забезпеченню, диспетчер 103 відстежує наявність найближчої бригади за адресою виклику і скеровує маршрут згідно з вказівками викликаючого.

Якщо швидку збирається викликати група людей, то інформація повинна надійти від одної людини, а не від декількох різних.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області медики швидкої двічі повертали чоловіка з того світу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору