Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув гірник з Кривого Рогу

15 вересня, на фронті загинув співробітник рудника “Суха Балка”, гірник шахти імені Фрунзе Сергій Олименко. Чоловік став на захист України у березні 2022 року. Кривий Ріг втратив досвідченого гірника і Героя, родина – турботливого чоловіка та батька.

Повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку рудника “Суха Балка” у facebook.

“Такі працівники, як Сергій Олексійович, на вагу золота. У 2000 році молодим фахівцем він прийшов на виробництво, працював старанно, відповідально, був наставником, охоче ділився гірничим досвідом та тонкощами справи. За професійне ставлення до виконання виробничих завдань Сергій Олексійович отримував подяки від адміністрації підприємства, міста, області. Серед шахтарів чоловік користувався повагою та авторитетом. Неодноразово отримував звання найкращого гірника рудника, але ніколи не хизувався цим, навпаки, пропонував замість себе своїх товаришів, колег”, – розповідають колеги.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким полеглого.

Прощання із Сергієм Олименком відбудеться 22 вересня, у п’ятницю, о 9:30 біля будинку загиблого по вулиці Десантній, 7.

Раніше Інформатор повідомляв, що на Луганщині загинув гірник з Кривого Рогу. Також ми писали, що в боях за незалежність України загинув електрогазозварювальник комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору