Кривий Ріг До сайту

Болгарська класика: готуємо Шопській салат

Шопський салат – це така ж класика болгарської кулінарії, як український борщ чи французький цибулевий суп. Готується він без майонезу, а подається і в шикарних ресторанах, і  вдома у звичайних родинах. Продукти прості, доступні та корисні.

Реклама

Інформатор пропонує скоштувати цю кулінарну класику.

Шопський салат

Реклама

Продукти

Приготування

До речі, салат можна викласти шарами: болгарський перець, помідори, огірки і сир. Ви отримаєте барвисту їжу, схожу на болгарський прапор.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати як приготувати полтавські галушки з м’ясом та закарпатський суп Бограч.

Алена Свірідова

Реклама