Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області зникли діти: допоможіть знайти

В Нікополі зникли двоє неповнолітніх дітей. Це 11-річна Шоботова Кіра та її 13-річний брат Шоботов Сергій. 11 вересня вдень вони пішли гуляти та до цього часу не повернулися.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 11 вересня о 20:30 до поліції звернулася мати дітей та повідомила про їх зникнення.

Прикмети дівчинки: на вигляд 10-12 років, зріст 140 см, волосся світло-русяве, зачіска типу каре. Одягнена у блакитний спортивний костюм.
Прикмети хлопчика : на вигляд 12-15 років, волосся світло-русяве. Був одягнений у спортивні штани чорні чи темно-сині адідас, футболку синю з жовтим зображенням мультяшного героя.

З собою у дітей був червоний спортивний велосипед, чорні диски на колесах, рюкзаки та ноутбук, мобільний телефон.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування дітей, просимо повідомити до Нікопольського РУП або за телефонами 095 938 27 56, 066 888 62 30 або 102.

Раніше Інформатор писав про те, що патрульні Кривого Рогу повернули матері зниклу дитину та про те, що у Дніпропетровській області розшукують 14-річну дівчину.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору