Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Дворічного хлопчика шукали майже добу у Кіровоградській області: де знайшли малюка

Вчора, 16 березня, до Олександрійського відділу поліції на Кіровоградщині звернулась стурбована жінка та повідомила, що з власного подвір’я зник її син. На розшук дитини одразу відправилися поліцейські, працівники ДСНС та громадськість. Але цього дня малюка так і не знайшли. Лише 17 березня, маленького хлопчика виявили за 4 кілометри від селища, в полі.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Ювенальну Поліцію України.

Відпрацювавши кожен куточок селища малюка знайшли з явними ознаками переохолодження. Його одразу було доставлено до лікарні для огляду та надання необхідної допомоги лікарями.

“Шановні дорослі! Не залишайте дітей без нагляду! Пам’ятайте, що життя та здоров’я ваших дітей залежить від постійного контролю, любові та турботи. Якщо зникла ваша дитина одразу повідомляйте “102” та розкажіть всі подробиці, адже це дасть можливість швидко зреагувати та знайти її”, – нагадують правоохоронці.

Знайдений малюк

Раніше Інформатор повідомляв про нові версії матерів про смерть хлопчиків у Кривому Розі. Також ми писали, що у Дніпропетровській області вже 3 місяці розшукують Олександра Савченко.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору