Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Знайшли мертвими та без взуття у кар’єрі Кривого Рогу: матері розповіли власні версії загибелі дітей

18 листопада 2022 року у Кривому Розі зникли двоє маленьких хлопчиків 6-річний Данило і 8-річний Георгій. 20 днів у місті розшукували дітей. На жаль, 8 грудня дітей знайшли мертвими у кар’єрі. 15 березня, на телепередачі “Говорить вся країна”, мати Георгія Олена розповіла про той трагічний день, коли бачила сина востаннє.

Розповідає Інформатор.

“Хлопчик постійно нам у всьому допомагав… 18 листопада, десь о 9-10-й ранку я була вже вдома, бо на роботу йду рано, близько 5-ої, покормила дітей, світла не було, я сказала залишатися вдома, тому що на дворі погода “не льотна”. Поки ми з чоловіком збиралися на підробіток, Жорік виглядав у вікно, коли ж ми підемо, бо гуляти ми його не пускали. Тому він думав, що коли ми підемо на підробіток, слідом вийде на вулицю погуляти”, – розповіла в студії ток-шоу мати померлого Георгія Олена.

Вже надвечір, старша донька Олени повідомила, що Жорік втік гуляти, тому вона пішла його шукати. Згодом дівчина знайшла брата і його друга Данила. Але хлопчики почали тікати і вона не змогла їх догнати, бо була з молодшим 4-річним братиком.

Саме тоді сестра Георгія востаннє бачила братика.

Але криміналіст ток-шоу Тетяна Незенко виявила на старому Ігнульці покинуту будівлю, де могли б переховуватися діти. Також було видно, що в будівлі буда пожежа. Тому криміналіст припустила, що діти злякалися пожежі і побігли навіть забувши про взуття. Так вони могли опинилися на кар’єрі без одягу, де померли від втрати свідомості та переохолодження. Що підтверджує офіційну версію слідства.

Але матері й досі не вірять, що діти померли самі. Вони вважають, що їх могли вбити. Мати Данила, стверджує, що на руках у дитини були синці. А факт того, що ноги у дітей були чисті, зважаючи у такій багнюці їх знайшли, й досі не дають покою родинам померлих.

Раніше Інформатор повідомляв, як тіла дітей діставали з кар’єру. Також ми писали, в яких умовах виховувалися загиблі діти, тіла яких знайшли у кар’єрі Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору