Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Правоохоронці розповіли про умови, в яких виховувалися загиблі хлопчики, знайдені у кар’єрі Кривого Рогу

9 грудня, провели брифінг, щодо розслідування смерті двох маленьких хлопчиків, яких шукали у Кривому Розі майже три тижні. Правоохоронці розповіли про родини, в яких виховувалися діти. Також  поліцейські зробили припущення, з приводу причин смерті дітей.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на працівницю Ювенальної превенції Кривого Рогу, мати  Ковальова Георгія, яка і повідомила до поліції про зникнення сина, працює на підприємстві ІнГЗК кухарем, батько – тимчасова не працює.

Повідомлень про неблагонадійність сім’ї не було.

Лише у січні 2022 році в поліцію надійшла заява від небайдужих громадян, які побачили близько 9-ї вечора маленьку дитину на території Інгулецького автовокзалу. Це був Ковальов Георгій, як з’ясували правоохоронці, він там знаходився без батьків. На батьків склали протокол про неналежне виховання дітей. Протокол було направлено до суду, батькам винесено попередження.

У школі мало знали про родину Ковальових, так як хлопчик вчився дистанційно. Мама, або старша сестра приходили до школи і отримували завдання, а після виконання приносили на перевірку вчителю, так як інтернету та засобів навчатися онлайн у родині не було.

Діти перебували на внутрішньому обліку школи, тобто була перевірка родини і місця проживання. Але приводу звертатися до правоохоронців з приводу неблагополучності не було.

Мати Данила Летинця чотирьох трьох дітей. Старша донька навчається і живе у Києві. А троє хлопчиків проживали з матір’ю. Часто діти були під опікою бабусь. адже мати час від часу була на підробітках. У кожного з хлопчиків були різні бабусі, у яких вони часто знаходились. Але не зважаючи на це, у родині завжди відгукувалися на різні заклики школи.

Після зникнення Георгія, його мати пішла до родини Литенців, адже думала, що хлопчик може грати з другом. Але виявилося, що ні одного ні другого вдома не було. Після цього мати Данила теж написала заяві про зникнення сина.

Раніше ми розповідали, де поліція шукала хлопчиків.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору