Кривий Ріг До сайту

Коли набридла “Шуба”: готуємо фінський салат “Росолі”

Коли приходить осінь, настає час зимових салатів. Та коли “Шуба” та “Вінегрет” вже набридли своєю одноманітністю і хочеться чогось новенького, приготуйте фінський салат з оселедцем та буряком “Росолі”. Його смак вам точно сподобається.

Реклама

Рецепт ціє страви підкаже Інформатор.

Салат “Росолі”

Реклама

Продукти

Приготування

  1. Насамперед потрібно вибрати правильні продукти. Яблука повинні бути кислими, твердими та дуже соковитими. Червону цибулю можна замінити на білу, а солоні огірки на мариновані.
  2. Зварити картопля, морква, буряк і яйця. Стежить за тим, щоб не переварити овочі, інакше вони не будуть пружними. Тоді салат може перетворитися на кашу.
  3. Візьми солоний оселедець і очистить від можливих плавців і кісток. Далі розріж її на довгі смуги, з яких потім зроби дрібні кубики.
  4. Картопля, морква та буряк потрібно порізати на досить маленькі кубики.
  5. Так само наріжте солоні огірки та червону цибулю.
  6. Очистить яблуко від серединки з кісточками. Потім наріжте яблуко дрібніше, ніж решта інгредієнтів.
  7. Змішайте в одній мисці всі нарізані продукти. Додайте туди якісний майонез,
  8. Далі посоліть та поперчить, зважаючи на те, що оселедець уже солоний. Інших приправ додавати не варто, смак і так буде різноманітним. Після цього змішайте рівномірно салат.
  9. Салат з оселедцем та буряком можна зверху прикрасити свіжою зеленню.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати капусту-пелюстку за рецептом Євгена Клопотенка та про те, як приготувати салат з буряком та сиром фета.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Реклама