Хоча тюрма не готель з рестораном, годують ув’язнених у Криворізькій установі виконання покарань №3 просто, смачно, якісно та поживно. Щоби переконатися в цьому там було проведено контрольне приготування їжі.
Як повідомляє Інформатор з посиланням на Державну установу, обід готувався відповідно до Типового меню для засуджених та ув’язнених на основі меню-розкладки продуктів харчування на поточний тиждень з врахуванням кількості осіб, які перебувають в установі. Згідно з меню-розкладкою продуктів, обід включав такі страви:
- І страва – картопляний суп з горохом на м’ясному бульйоні;
- ІІ страва – м’ясні тефтели з соусом та пшенична каша;
- Закуска – консервовані овочі.
В рамках цього заняття були приготовані страви за покращеною рецептурою відповідно до меню-розкладки установи, розробленої згідно з Типовим меню, що сприятиме покращенню організації харчування в установі та приведенню її у відповідність до європейських норм та стандартів.
Раніше Інформатор писав про те, у яких умовах знаходяться ув’язнені у Криворізькій колонії та про те, що у Криворізькій колонії відбувся останній дзвоник.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Альона Свірідова