Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Останній дзвоник” відбувся в колонії Кривого Рогу

Засуджені у Кривому Розі беруть участь у програмі “Освіта”. Вона спрямовано на корекцію їх соціальної поведінки під час відбування покарання. 6 липня 2023 року в державній установі “Криворізька установа виконання покарань №3” відбувся останній дзвоник.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізьку установу виконання покарань №3.

Освіта для засуджених також є складовою частиною процесу їх виправлення та ресоціалізації, становлення на життєву позицію, яка відповідає соціальним нормам.

Роль навчального закладу в установі – дати знання особам які відбувають покарання, але не тільки, важливою метою є також сприяння у перевихованні засуджених. Для цього прикладаються усі зусилля, і заслуга в цьому педагогічного колективу та представників адміністрації установи.

“Сьогодні, ми раді повідомити про досягнення 11 засуджених, з них 2 неповнолітніх та 2 осіб, які засуджені до довічного позбавлення волі. Усі вони успішно закінчили школу та отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту. Ми вдячні Криворізькому ліцею №77 за плідну, спільну працю в напрямку підвищення загальноосвітнього рівня засуджених.”, – повідомили працівники установи.

Здобувачі освіти у виправній установі

Раніше ми розповідали, що у криворізькій колонії одружилися одразу дві пари. Писали, де працюють криворізькі ув’язнені. Також ми повідомляли по випадки самогубства у криворізькій колонії.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору