Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Весільний бум: у колонії у Дніпропетровській області вийшла заміж засуджена

Весілля – це завжди початок нового життя, як кажуть “з чистого аркуша”. Це вершина любові, перед якою безсилі життєві негаразди та навіть тюремні грати. І якщо одруженням засудженого зараз мало кого здивуєш, то у жіночих колоніях таке трапляться вкрай рідко. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Кам’янську виправну колонію, 08.08.2023 року в державній установі «Кам’янська виправна колонія №34» відкрилась нова сторінка кохання та шанс на початок нового життя. Працівником Заводського відділу РАЦС було зареєстровано шлюб між засудженою та її коханим. Саме в цей день, закохані поєднали свої долі до єдиного союзу, щоб прожити життя разом. Уже вкотре «справжнє кохання» переконує людство, що грати та відстань не є перепоною та перешкодою для справжнього взаємного кохання.

Раніше Інформатор писав про те, що у колонії Дніпропетровської області народилася нова сім’я та про те, що у Криворізькій колонії одружилися закохані.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору