Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Росіяни “виявили” ЛГБТ-гурток в українській школі

Ворожі пропагандисти в черговий раз продемонстрували свою хворобливу фантазію в бажані наплести росіянам маячні про “жахливу аморальність хохлів”. Цього  разу їхні пельки із задоволенням розкрилися від інформації про те, що в однієї зі шкіл Івано-Франківську серед інших кружків існує кружок ЛГБТ-освіти.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на “СТОП ФЕЙК ДНІПРО”, російські соцмережі розганяють фейк про те, що на сайті ліцею №4 в Івано-Франківську інформують про те, що в навчальному закладі працюють гуртки, і серед них з’явився новий напрямок – ЛГБТ-освіта для дітей віком від 8 років.

Фейковий скрін з російських соцмереж

Фейковий скрін з російських соцмереж

Насправді на сайті ліцею таке оголошення відсутнє і ця інформація є фейковою.

Журналісти наголошують, що наразі в навчальних закладах України немає такої дисципліни як «Статеве виховання» або «Сексуальна освіта». Проте деякі предмети, такі як біологія та основи здоров’я, містять теми, які стосуються репродуктивного здоров’я, сексу та стосунків.

Раніше Інформатор писав про те, що ворожі ЗМІ “знищили” в Україні танк, якого ще немає на полі бою та про те, що ворожі ЗМІ видали вантажівку за HIMARS

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору