Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У тимчасово окупованому селищі Херсонській області російські пропагандисти готуються знімати “блокбастер”: про що йдеться

Не маючи успіхів на фронті, росіяни вимушені створювати їх ілюзію за допомогою “ігрового кіно”. У якості акторів виступають переодягнені російські військові. Саме таке зараз відбувається у тимчасово окупованому селищі Козачі Лагері на Херсонщіні.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Генштаб ЗСУ, в тимчасово окупованому населеному пункті Козачі Лагері Херсонської області відмічено підготовку до проведення зйомок російською знімальною групою пропагандистського відео за сюжетом “Знищення 150 військовослужбовців української деверсійно-розвідувальної групи у місцевому сільському будинку культури”. Однак, у даній будівлі, станом на 13 серпня цього року, перебуває особовий склад окупаційних військ у кількості до 25 військовослужбовців армії рф з поміж колишніх ув’язнених.

Раніше Інформатор писав про те, що солдати рф почали реалізовувати провокацію із застосуванням хімічної зброї на тимчасово окупованих територіях Запорізької області та про те, що росіяни вже намагалися звинуватити Україну в нібито використанні хімічної зброї.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору