Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пережив міни і атаку безпілотника: у Дніпрі лікують дивом врятованого бійця

У лікарню Дніпра врятували тяжко пораненого бійця Сергія. Він пережив мінне поле, атаку безпілотника та пожежу і тричі чудом вижив. Зараз боєць проходить інтенсивну терапію та хоче вже скоріше повернутися до побратимів.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на медсестру лікарні ім. Мечникова Олену Калисту.

Сергія група, повертаючись з завдання, потрапили на заміноване поле. Біля Сергія одна міна розірвалась зовсім поряд, а усі інші побратими загинули. Боєць  виповз на дорогу, де його підібрав автомобіль. Тільки машина рушила до стабілізаційного пункту, в авто прилетів дрон-камікадзе. Всі, хто були в машині – загинули, окрім Сергія. Тяжко поранений, він надав собі першу допомогу і ліг обабіч дороги. На щастя поруч проїжджало ще одне авто. Хлопця забрали і повезли до медиків. Не встигли проїхати і п’ятисот метрів, як пікап підірвався на міні. Машина загорілась. Сергій не пам‘ятає як вибрався з неї. Останнє, що залишилось в пам‘яті, як котився по траві, щоб загасити на собі полум‘я.

Зараз він знаходиться у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії для хворих з гнійно-септичною патологією. Одужує та хоче назад до побратимів, бо розуміє, що тричі вижив у пеклі, а значить його ще чекає багато справ.

Раніше ми розповідали, що у лікарні Дніпра врятували важкопораненого бійця. Писали, що лікарі Дніпра врятували пораненого бійця з великою втратою крові та гангреною та що Дніпровські лікарі дістали кулю з шиї бійця.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору