Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Українці використали російський пропагандистський ролик проти самих росіян

В соцмережах росіяни розповсюджують відео під назвою «Це твій останній шанс». В ньому українських захисників закликають  у якому українських захисників закликають здатись у полон, аби зберегти життя. У “кіношедеврі” впізнали “зірку” російського пропагандистського відео Світлану Ясинську.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI, українці використали ворожу ІПСО проти самих росіян: ролик про «останній шанс» українських військових став закликом здаватися у полон для окупантів

Представники проєкту «Хочу жить», покликаного допомогти військовослужбовцям з рф безпечно здатися в полон, зіграли проти росіян їхнім же пропагандистським роликом.

Вони замінили український прапор у кадрі на російський, і брехливе відео про військовослужбовців ЗСУ стало прямим описом реалій життя середньостатистичних росіян, яких влада посилає на бійню проти України.

Так пропагандисти й стали жертвою власної роботи, адже вони так намагалися дискредитувати українську армію, що неймовірно влучно показали життя власних громадян, кинутих на війну.

Раніше Інформатор писав про те, що росіяни запустили фейк про стрілянину у Дніпрі та про те, ФСБ росії готує нові фейки відносно українських державних діячів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору