Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

«Редіс» знову в полоні? РосЗМІ рознесли мережею зухвалий фейк

Російські ЗМІ рознесли мережею інформацію, про те, що командир бригади «Азов» Нацгвардії України Денис Прокопенко «Редіс» повторно потрапив у полон в районі селища Мала Таволжанка. Цю інформацію поширив пропагандист Семен Пегов.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на стоп фейк Дніпро.

“Було повторно взято в полон командира полку “Азов” Дениса Прокопенка, той самий, що віддавав жахливі накази, вдруге уб**дку не пощастило. Наразі наші хлопці максимально жорстко допитують нациста, другого шансу надано йому не буде”, — зазначив Семен Пегов.

Пізніше він запропонував перейти читачам у його соціальні мережі, де він нібито поділився кадрами з допиту, однак там нічого не було опубліковано.

Також зазначимо, що в Україні не існує такого селища, яке називає Пегов, де нібито захопили в полон Прокопенка. Єдиний співзвучний населений пункт – це село Тавільжанка Дворічанській громаді Куп’янського району Харківщини.

Також, 23 серпня на офіційних каналах комунікації «Азова» викладено свіжу фотографію з Прокопенком, яка присвячена Дню Державного прапора України.

Фейк

Раніше ми розповідали, що Редіс, Паламар, Волина, Пташка й інші захисники Азовсталі повернулися з російського полону. Писали, що додому з Туреччини повернулося командування полку “Азов”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору