Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Призначив зайві півмільйона гривень: Криворізька прокуратура повідомила про підозру начальника фінзабезпечення одного з ТЦК та СП

Начальника відділу фінансового забезпечення сектору соціальних виплат Донецького обласного ТЦК та СП підозрюють у розкраданні бюджетних коштів. У період з червня по грудень 2022 року військовий допустив зайвих виплат, за договорами укладеними військовою частиною, на загальну суму більш ніж 500 000 грн. 

Підозру начальнику фінансової служби військової частини, у недбалому ставленні військової службової особи до служби, вчинене в умовах воєнного стану повідомила Криворізькою спеціалізована прокуратура Східного регіону, – передає Інформатор.

Досудове розслідування здійснюється слідчими третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Дніпрі) ТУ ДБР у м. Полтаві за оперативним супроводом третього оперативного відділу (з дислокацією у м. Дніпрі) ТУ ДБР у м. Полтаві.

Підозрюваного ознайомили з обвинуваченням

Порушнику повідомили про підозру

Раніше Інформатор повідомляв, що у воєнкома з Дніпропетровщини виявили купу елітних авто і зроблених подарунків на 2,5 мільйона гривень. Також ми писали, що в Україні звільнять всіх воєнкомів.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору