Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Україні створили антидронову рушницю проти ворожих “мавіків”

Війну в Україні вже давно називають війною дронів та артилерії. Тому, щоб захистити країну і бійців, необхідні засоби, які не лише збиватимуть ворожі БпЛА, а й “приземлятимуть” їх. Тому український виробник Piranha Tech створив антидронову рушницю, яка може посадити коптер – Mavic 3, який найчастіше використовують росіяни.

Українську антидронову рушницю вже протестували і отримали чудові результати, – повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку Михайла Федорова у facebook.

Рушниця-антидрон здатна заглушити сигнал коптера і потім він піде на аварійну посадку. Військові можуть його забрати, завантажити карту польоту і дізнатися, звідки злітав, де і що знімав.

“Тестуємо інноваційні рішення та розробки разом з командою Brave1. На відео — перевіряю антидронову рушницю від українського виробника Piranha Tech. Завдяки їй посадив один із найпопулярніших коптерів — Mavic 3. Саме ці дрони активно використовують росіяни для розвідки та атаки на позиції Сил оборони.

Продовжуємо робити все, щоб ефективно протидіяти ворожим дронам та зберігати життя наших воїнів”, – йдеться у пості Федорова.

Раніше Інформатор повідомляв, що майже за 1500 км від України дрони атакували російський псков. Також ми писали, що у Кривому Розі створили “мінний трал” для допомоги саперам.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко 

 

Нагору