Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Мінний трал made in Kryvyi Rih”: в місті створили машину для допомоги саперам

Щоденно на території Дніпропетровської області знаходять ворожі боєприпаси. На жаль, є випадки підриву і смерті через міни та вибухонебезпечні предмети. Тому на допомогу саперам відправлять мінний трал, який виготовили на підприємствах Кривого Рогу.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Раду оборони міста.

Мінний трал буде хорошою допомогою нашим саперам – з початку війни вони ліквідували на території нашої області вже понад 6000 ворожих боєприпасів, але буквально щодня знаходять та знешкоджують нові, залишені орками на нашій землі.

“З початку війни у Кривому Розі ми навчилися робити те, що не робили раніше ніколи –бронежилети, форму, берці, тактичні кросівки, оснащені кулеметами пікапи для боротьби з ворожими дронами та багато іншого. А вчора випробували мінний трал made in Kryvyi Rih, створений на наших криворізьких підприємствах за зразком найкращих світових аналогів. Вийшло чудово”, – розповідає Олександр Вілкул.

Робоча чатина

Прожектори

Кабіна водія

Трал під час роботи

Раніше Інформатор повідомляв про створення у Дніпропетровській області безпілотника “Чаклун”. Також криворізький винахідник створив БпЛА і спробує “посадити” його на червоній площі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору