Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чим займаються неповнолітні засуджені у Кривому Розі на дозвіллі

29 серпня, Криворізька установа виконання покарань №3 взяла участь у Всеукраїнській акції пам’яті «Сонях». Попре те, що ув’язнені перебувають у колонії, їх всебічно розвивають, щоб не втратити навички соціалізації. Тому вони приймають участь у освітніх заходах.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Державну установу “Криворізька установа виконання покарань – 3”.

Неповнолітні ув’язнені створили символ цього дня – соняшник. Мета акції полягала у гідному вшануванні пам’яті військовослужбовців та учасників добровольчих формувань, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Також акція спрямовувалася на вшанування їхнього героїзму та підтримку патріотичного духу в суспільстві, роблячи “Сонях пам’яті” новим символом життя України.

«Сонях пам’яті» – це символ глибокої пошани до героїв, які поклали життя на вівтар свободи і незалежності України.

Серпневими днями 2014 року українські захисники потрапили до ворожого оточення під Іловайськом і залишились назавжди у соняшникових полях.

Раніше ми розповідали, що бригади проєкту «Пліч-о-пліч» приводять до ладу понівечений будинок пенсіонера Віктора з села Старосілля. Писали, на яких умовах у Кривому Розі можуть перейменувати вулицю на честь загиблого Героя.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору